GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråspolisens nya projekt: TV-program om svensk kultur

I höst kommer Nadim Ghazale medverka i SVT:s nya humorprogram: IFS: Invandrare för svenskar, rapporterar BT. Där tävlar tre personer med invandrarbakgrund om vem som kan mest om svensk kultur.
Borås • Publicerad 14 juni 2022
Nadim Ghazale åker nu till Stockholm för att medverka i nya humorprogrammet IFS: Invandrare för svenskar.
Nadim Ghazale åker nu till Stockholm för att medverka i nya humorprogrammet IFS: Invandrare för svenskar.Foto: Ceasar Segergren

Ghazale kommer ingå i en panel som kommer antingen guida eller lura deltagarna i frågor som handlar om allt ifrån svenska traditioner, kultur och språk.

– Jag har sett piloten och tycker det är en kul idé. Utifrån våra svar ska deltagarna avgöra om de är falska eller sanna, säger Nadim Ghazale till BT.

Under tisdagen åker han till Stockholm för att spela in programmet. Han tror att programmet kan bryta fördomar som finns om svenskar och invandrare.

– Det blir ett möte mellan två kulturer som sällan möts. Jag tror att det kan bli en isbrytare, säger Nadim Ghazale, till BT.

Ståuppkomikern och P3-profilen Ahmed Berhan är programledare för nya serien med start i höst.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.