GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsinfluencerns livsstil i husbil hyllas av Bianca Ingrosso

Boråsinfluencern bor sedan en tid i en husbil och reser runt i världen. Nyligen hyllades hon av Bianca Ingrosso just för hennes livsstil.
Borås • Publicerad 5 september 2022

Influencern Rebecka Nilsson sågs först i realityprogrammet Ex on the beach där hon medverkade 2017. Sedan dess har hon drivit en framgångsrik Yotube-kanal under namnet Ribecka.

Tidigare var hon bosatt i Borås men bestämde sig för att under 2020 förändra sitt liv och renoverade en van till en husbil tillsammans med sin pojkvän och tillika boråsare Martin Knutsson.

Boråsparet har under sommaren köpt en buss som de är i full gång och renoverar. Den är tänkt att bli deras hem framöver – något som ingår i livsstilen ”vanlife” som blivit allt mer populär och visats upp på sociala medier som Instagram och Youtube.

Det var nyligen som Bianca Ingrosso hyllade Ribecka och en annan youtuber i en Instagram-story för deras livsstil, skriver BT.

”Jag har denna sommar blivit helt besatt och såld på tanken av vanlife”, skriver Bianca Ingrosso och fortsätter: ”Drömmer mig bort tills vidare genom att titta på mina nya favoriter amaliabrauns och självklart ribecka”.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.