GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsartisten om saknaden efter hockeypojkvännen: ”Det är jobbigt”

I början av året rapporterade Aftonbladet om att Boråsartisten Wiktoria Johansson och NHL-profilen Hugo Alnefelt blivit ett kärlekspar. Eftersom Alnefelt spelar hockey i USA har det blivit något utav ett långdistansförhållande för paret, något som tärt på Boråsartisten.
Borås • Publicerad 24 juli 2022
På Wiktoria Johanssons Instagram-konto bjuder hon på en bild med midsommarkänsla med pojkvännen Hugo Alnefelt.
På Wiktoria Johanssons Instagram-konto bjuder hon på en bild med midsommarkänsla med pojkvännen Hugo Alnefelt.Foto: Privat

I början av juli var Boråsartisten och forna Mello-deltagaren Wiktoria Johansson ute på en filmvisning. Då berättade hon om känslorna kring förhållandet med forna HV71-profilen, och numera NHL-profilen Hugo Alnefelt till Hänt:

– Vi träffades förra sommaren så det är ganska nytt. Men han har bott i USA i många månader, så vi har kört långdistans, och han kom hem igår så det är lite jobbigt att vara här nu, och lämna honom men det är okej.

Vid årsskiftet gjorde Hugo Alnefelt NHL-debut, men då utan sin flickvän i publiken.

– Nej, tyvärr. Det var en bortamatch så jag var kvar i Tampa då och satt nervös på hotellet och tittade. Haha!, sade Johansson till Aftonbladet.

Wiktoria Johansson är aktuell som en av de medverkande i Fångarna på fortets nya säsong som kommer till hösten i TV4.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.