GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsaren tänker nytt i coronatider – gör restauranger av tomma hotellrum

     Borås • Publicerad 19 mars 2020
     .
     .
     Foto: Anders Ylander

     Klubbprofilen och boråsaren Klas Tryborn testar från och med idag ett nytt koncept på hotellet Stadt i Lidköping. De öppnar det han kallar för ”67 pop-up restauranger” för personer som vill äta lite mer privat i coronatider.

     –  Vi försöker göra något bra av situationen och vi har ett hotell som står tomt och människor är försiktiga, men vill kanske ändå gå ut och äta. Så nu ställer vi in bord och stolar i våra hotellrum och så kan restaurangbesökare sitta i egna rum och äta, säger Klas Tryborn.

     Den som vill kan alltså välja att äta i ett eget rum. Menyer finns och beställer gör man via att ringa ner till hotellreceptionen och så kommer personal upp med maten.

     – Man får ju testa nu, så får man se hur det går. Vi har inget att förlora så nu har man ju chansen att göra något helt nytt. Jag hoppas att vi kan inspirera andra till att hitta liknande lösningar. Det här går även att göra i Stockholm eller Borås. Det är nu vi ska vara kreativa och jobba tillsammans, säger han.

     Anna EngströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.