GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsaren som är med i Joakim Lundells Youtubesåpa

     Borås • Publicerad 6 april 2021 • Uppdaterad 7 april 2021
     2019 sommarpratade Joakim Lundell.
     2019 sommarpratade Joakim Lundell.
     Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

     Joakim Lundells Youtubesåpa ”Puppet master” ska, enligt han själv, vara en bladning mellan ”Paradise hotel” och ”Mästarnas mästare”. Betoningen ligger på den psykiska påfrestningen, snarare än den fysiska dock.

     Tio deltagare utmanas ständigt av nya jokrar och tävlar mot varandra för att bli den som står sist kvar och kammar hem vinsten på 100 000 kronor.

     Med i dokusåpan ser vi Boråsaren Wael Dohman, 22 år.

     – Jag har till exempel alltid velat vara med i ”Big Brother”, så jag tänkte att det här kunde vara en bra början, säger Wael Dohman till BT.

     Wael Dohman kommer in i avsnitt tre i programmet. Avsnittet finns tillgängligt på Youtube.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.