unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsaren söker kärleken i nya tv-programmet

     .
     .
     Foto: TV4

     Ett nytt dejtingprogrammet har haft premiär på TV4 Play och Sjuan. I ”Kärleken flyttar in” söker singlar efter den rätta på ett helt nytt sätt, nämligen genom att flytta ihop för minst ett och som mest fyra dygn tillsammans. Hela deras resa filmas och det är de själva som styr hur de vill tillbringa sina dagar ihop.

     – Det är ett intressant experiment – vilken dynamik uppstår mellan personer när de blir isolerade tillsammans? Blir det pinsamma tystnader eller spirande romanser? Programmet är verkligen baserat på äkta känslor bland riktiga människor och jag tror verkligen att den som någonsin varit kär eller önskar att bli det kommer känna igen sig. Inget är konstlat, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent på TV4.

     En av programmets kärlekstörstande singlar är Elias Carlsson. 23-åringen från Borås har tidigare varit med i Love Island men lyckades inte hitta kärleken där.

     I ”Kärleken flyttar in” får han en ny chans att hitta kärleken i tv. Se programmet här.

     Foto: TV4