GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsaren Leslie, 17, ute ur ”Idol” – precis innan kvalvecka

Boråsaren Leslie Ayleen tog sig till topp 31 i årets ”Idol”. Men när beskedet kom angående vilka som skulle gå vidare till den direktsända kvalveckan stod det klart att boråsaren föll på målsnöret.
Borås • Publicerad 16 september 2022
Leslie Ayleen och hennes duettpartner Angelica Lyngö får sitt besked.
Leslie Ayleen och hennes duettpartner Angelica Lyngö får sitt besked.

I det nya ”Idol”-momentet Sista steget ska de 31 stycken deltagare som klarat sig kvar i tävlingen sjunga i en duett. För Leslie Ayleens del innebar det en duett där hon sjöng Rihannas låt ”Stay” med Angelica Lyngö.

– Vi båda har jättebra röster, men vi visste inte riktigt hur vi skulle låta bra tillsammans, förklarar Ayleen för BT.

Det slutade med att båda fick avsluta sitt ”Idol”-äventyr när juryns besked kom.

Men boråsaren Leslie Ayleen känner inte att hon går tomhänt för det.

– Jag tar med mig till all kritik från juryn och ska ta vara på den. Jag ska fortsätta med sången och bara öva, öva, öva. Jag vill bli mer musikalisk och få mer känsla – jag ska bli bättre, säger hon till tidningen.

Till hösten ska hon fokusera på gymnasiestudierna. Nu har hon även bestämt sig för att satsa helt på musiken efter studenten. Kanske ser vi boråsaren i ett till ”Idol”-sammanhang i framtiden, hintar Ayleen:

– Jag vill söka igen, men då söker jag i USA eller Sydamerika. De gillar andra typer av röster där. Jag är gjord för att sjunga på spanska. Det är min grej.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.