GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsaren Leslie, 17, imponerar på Idol-juryn

I måndagens avsnitt av Idol kliver boråsaren Leslie Ayleen in till auditionrummet i Göteborgsveckan. Hennes plan? Att slå igenom internationellt.
– I Borås så vet folk att jag gillar att sjunga, säger hon till Idoljuryn.
Borås • Publicerad 29 augusti 2022
Leslie Ayleen möter Idol-juryn i måndagens avsnittt när de intar Göteborg.
Leslie Ayleen möter Idol-juryn i måndagens avsnittt när de intar Göteborg.Foto: TV4

OBS: Artikeln kan innehålla spoilers.

Det är i måndagens avsnitt, vilket redan släppts på TV4 Play, som tv-tittarna får bekanta sig med den självsäkra 17-åringen som kliver in till Idol-juryn i Göteborg.

Sedan Leslie Ayleen var liten har hon bland annat sjungit på festivalerna på Hässleholmen säger hon inför sin audition.

– Musik, åh musik, det är en terapi för mig. När inte någon där funnits för mig har musiken funnits där för mig, säger Ayleen i tv-programmet.

Hennes tolkning av Rihanna-låten ”Love on the Brain” får juryn att bli imponerad samtidigt som de ger henne konstruktiv kritik och menar att hon inte alltid behöver gasa på så hårt med hennes starka röst:

– Du har tolv cylindrar, du behöver inte köra på alla, du kan cruisa lite, säger Kishti Tomita.

– Jag har nästan aldrig varit så inspirerad av en personlighet som du, så att jag går lite på det och hoppas på det bästa och säger ja, menar Alexander Kronlund.

– Tre toner in, så bestämde jag mig för ett stort ja, menar Anders Bagge.

Idol sänds på måndagar till onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 Play från 08.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.