GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsaren Frank med på galapremiären av Abba-showen: ”Surrealistiskt”

Boråsaren Frank Svensson är en av Abbas stora fans. I torsdags gick han på galapremiären av ”Abba Voyage” som han blev inbjuden till.
– Det är en surrealistisk känsla, säger Frank Svensson till BT.
London • Publicerad 28 maj 2022
Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Björn Ulvaeus.
Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Björn Ulvaeus.Foto: Frank Svensson

Boråsaren Frank Svensson bokade biljetter till ”Abba Voyage” under ett tidigt skede, till sig själv, hustrun Marika samt 18-åriga dottern.

Förutom det var han en av de 1 200 specialinbjudna fansen som fick möjligheten att se torsdagens galapremiär på en specialbyggd arena i London.

– Jag var med i en enkät på Abbas fan clubs hemsida och hade turen att bli inbjuden dit. Det var häftigt, säger Frank Svensson till BT.

Boråsaren Frank har varit ett stort Abba-fan ända sedan de tog hem Sveriges första Eurovision-seger 1974. Trots det har han aldrig sett de live.

Men i torsdags hände det, i form av fyra ”abbatarer”, en slags videoprojektion.

– Det var snyggt och så fruktansvärt skickligt gjort. Man kunde nästan tro att det var Abba som stod där på riktigt på scenen. Det var en surrealistisk känsla, säger Frank Svensson till BT.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.