GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Stadsteaterns jättesatsning – på Aw och Spoken word

Har du velat avnjuta en god dryck samtidigt som du ser på teater? I höst har du chansen när Borås Stadsteater presenterar sitt upplägg för säsongen.
Borås • Publicerad 25 maj 2022
Stadsteatern har presenterat upplägget för hösten 2022.
Stadsteatern har presenterat upplägget för hösten 2022.Foto: Elin Thornberg

I höst kan den som både vill gå på after work och se teater göra det under fyra tillfällen. Stadsteatern öppnar sin foajéscen för after work där olika uppträdanden visas vid varje tillfälle.

19 augusti kommer improverkets improvisationsgrupp underhålla med musikalen ”Way off Broadway”, en improvisationsmusikal som pågår medan besökarna kan dricka en god drink.

Storsatsningen återkommer fyra gånger under hösten. Därtill kommer det även satsas på Spoken word vid namnet ”Ord på lilla” som har olika poeter varje kväll. Även den arrangeras fyra gånger under hösten.

Läs mer om programmet på BT.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.