GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Borås naturreservat populära under pandemin

     Borås • Publicerad 28 juni 2021
     Anna Karlsson, fritidsutvecklare, och Kjell Johansson, naturvårdskonsulent.
     Anna Karlsson, fritidsutvecklare, och Kjell Johansson, naturvårdskonsulent.
     Foto: Jan Pettersson

     Borås har sex kommunala naturreservat. Fyra av dem är särskilt lämpliga för vandring med stigar och märkta leder, en fritidsaktivitet som skjutit i intresse under pandemin.

     Borås tidning gick en promenad i Vänga mosse med Anna Karlsson, fritidsutvecklare på fritid- och folkhälsoförvaltningen och Kjell Johansson, naturvårdskonsulent på tekniska förvaltningen.

     – Vi får mycket mer frågor och önskan om mer information. Vi ser också att det är mer folk ute i våra områden och på våra vandringsleder. Det innebär mer slitage och kräver mer städning, på vissa platser är vi ute och städar minst en gång i veckan, säger Kjell Johansson, till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.