GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås får uppmärksamhet – på Kim Kardashians rumpa

Borås har blivit omnämnt på en av världens mest omtalade rumpor. På Kim Kardashians Balenciagadress står det en mängd datum och orter. Järvenpää, Pirkkala och Borås följer därefter på 5 november. Men kommer Kim Kardashian verkligen hit då?
Borås/Los Angeles • Publicerad 9 juli 2022
Bilden är ett kollage.
Bilden är ett kollage.

Nja, inte riktigt.

Det var nyligen som bilden på superstjärnan Kim Kardashians bakdel blev viral på sociala medier.

Det speciella klädesplagget från klädjätten Balenciaga påminner om en turnéplan. Borås är den enda staden representerad från Sverige.

Men exakt vad som kommer hända – eller om något ens kommer att hända är oklart. Balenciaga hade dock en utställning på Borås textilmuseum den 15 december 2018 så det verkar vara uteslutet, skriver BT.

Den brittiska tidningen DailyMail skriver att turnéplanen är en referens till skaparna av klädesplagget. Det ska handla om deras födelsedatum och födelseorter.

Därmed är det inte uteslutet att en boråsare möjligtvis arbetar på Balenciaga.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.