GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Benjamin Ingrossos tabbe – klev in i köket hos främmande familj: ”Jag letar efter min mamma”

Har du någonsin råkat ut för en nyvvaken Benjamin Ingrosso som kliver in i ditt kök? Det upplevde nämligen en familj på Kärringön i Bohuslän. Under några dagar i Bohuslän var Benjamin Ingrosso så pass i sitt ”semester-jag” att han glömde bort var han var någonstans.
Bohuslän • Publicerad 12 juli 2022
Benjamin Ingrosso i samband med en fotografering för ”Sommar i P1”
Benjamin Ingrosso i samband med en fotografering för ”Sommar i P1”Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Mamma Pernilla Wahlgren berättar nu om händelsen i sin podd ”Wahlgren & Wistam”, som utspelade sig i samband med några semesterdagar där pojkvännen Christian Bauer och Benjamin Ingrosso följde med henne för att njuta av den svenska västkusten:

– Benjamin la sig i båten och somna på en gång. Så när vi kommer fram till Kärringön då sover han i båten och vi ville inte väcka honom.

Pernilla Wahlgren passade då på att gå och kika i en butik på ön tillsammans med en vän.

– Och då har Benjamin vaknat upp i båten. Och han har ingen aning om var han är. Han liksom somnade från en ö till en annan. Så han kliver på land och så går han upp och ser små gulliga hus och bara ”ja men det där ser ut som ett hotell eller en restaurang”.

Ingrosso frågade sedan en tjej som stod utanför ett av husen om man kunde gå in i huset, varpå hon svarade något i stil med ”ja, om du vill”.

– Så han kliver upp där och öppnar dörren och går rakt in och där sitter en familj och äter middag. Så tänk dig då om de sitter i sitt lilla hus på Kärringön och plötsligt öppnas deras ytterdörr och in kliver Benjamin Ingrosso med rufsigt hår och är nyvaken.

Ingrosso tackade för sig när han fick reda på att det var en familj som bodde där och fann senare ett riktigt hotell.

– Då kommer en person och frågar honom ”ursäkta, letar du efter någon?”, säger Pernilla Wahlgren i sin podd. Varpå Ingrosso då hade svarat:

– Ja, jag letar efter min mamma. Då står det liksom en 24-årig man där och bara ”jag letar efter min mamma”, säger Wahlgren med ett skratt.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.