GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Benjamin Ingrossos ilska – vill inte bli jämförd med Harry Styles

Efter Benjamin Ingrossos spelning på musikfestivalen ”Lollapalooza” har kommentarer kring att Ingrosso skulle vilja efterlikna sångaren Harry Styles stilmässigt spridit sig på sociala medier. Nu går Ingrosso ut och listar hans faktiska stilikoner från 70-talet.
Borås • Publicerad 6 juli 2022
Benjamin Ingrosso uppträdde under festivalen Lollapalooza 2022 i Stockholm.
Benjamin Ingrosso uppträdde under festivalen Lollapalooza 2022 i Stockholm.Foto: Skärmavbild/TV4

Efter Ingrossos spelning på musikfestivalen i helgen där han bland annat sjöng hitlåtarna ”Allt det vackra” och ”Smile” har kommentarsfält på Tiktok fyllts med att han skulle tagit inspiration till sin klädstil från Harry Styles.

Främst handlar det om kavajerna och kostymer med ordentligt utsvängda byxor som är något även One Direction-sångaren Harry Styles synts frekvent i under sina uppträdanden.

”Påminner om Harry Styles typ?”, ”Harry Styles wannabe”, ”Harry Styles vibe”, ”Så tydligt att han lånat Harry Styles-looken inför sin nya skivas release” är några av kommentarerna efter Benjamin Ingrossos uppträdande.

Twitter går nu Ingrosso ut och skriver följande:

”Klarar inte av alla små ungar på Tiktok som inte har nån koll på 70 talet o den eran och tror att Harry S uppfunnit stilen …”

På Tiktok har han även lagt upp ett videoklipp som inkluderar bildspel med de han ser som sina stilförebilder. Bland annat Ted Gärdestad, John Travolta från ”Saturday Night Fever” och Freddie Mercury.

”Fick jag det sagt” skriver han under videoklippet.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.