GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anna Bergendahl på turné – spelar nära Sjuhärad

Efter att Anna Bergendahl nådde sin fjärde finalplacering i Melodifestivalen senast denna vår, ger hon sig nu ut på en Sverigeturné. Ett av stoppen är i Rävlanda, mellan Göteborg och Borås.
Rävlanda • Publicerad 18 maj 2022

"Som jag längtar efter att få resa runt i Sommarsverige och äntligen möta publiken igen! Det blir både större gig med mitt band och mer intima spelningar som duo med min gitarrist. Jag kan knappt vänta!", säger Anna Bergendahl i ett pressmeddelande.

Förutom senaste årens mello-singlar som ”Higher Power” och ”Kingdom Come” och ”Ashes to Ashes” har sångerskan även samarbetat internationellt.

Hösten 2021 släpptes duetten ”Bottom Of This Bottle” med amerikanske countrysångaren Tyler Rich.

13 augusti kommer Anna Bergendahl till Rävlanda och uppträder på eventlokalen Sängfabriken.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.