GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders Lundin gör comeback i ”Robinson” – efter 20 år

Välkända programledaren Anders Lundin återvänder till Robinson som programledare, 20 år efter ”Best of”-säsongen 2003.
Borås • Publicerad 10 juli 2022
Anders Lundin.
Anders Lundin.Foto: SVT

För några månader sedan rapporterades det att Petra Malm, elitsoldat från TV4:s ”Elitstyrkans hemligheter” skulle ta över höstsäsongen av Robinson 2022.

Inspelningarna för säsongen har redan börjat, men Malm har valt att inte spela in vårsäsongen för 2023, då man är borta från familjen under en längre tid, skriver TV4.

Nu kliver istället Anders Lundin, känd från ”Allt för Sverige” och ”Allsång på skansen” in istället till ”Robinson” som han ledde från 1999 till 2003.

– Det känns lustigt, spännande och smickrande, säger han i Nyhetsmorgon.

Programledare för ”Robinson”

1997-98: Harald Treutgier

1999-2003: Anders Lundin

2005: Robert Aschberg

2009: Linda Lindorff

2009-12: Paolo Roberto

2015: Linda Lindorff

2018-22: Anders Öfvergård

22: Petra Malm

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.