GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Åhaga ställer in flera evenemang

Åhaga tvingas ställa in och hitta nya datum för flera av vårens planerade konserter. Anledningen är de gällande restriktionerna.
Borås • Publicerad 3 januari 2022
Arkivbild. Åhaga tvingas ställa in och skjuta upp flera konserter och evenemang.
Arkivbild. Åhaga tvingas ställa in och skjuta upp flera konserter och evenemang.Foto: Johan Valkonen

De nya covid 19-restriktionerna som trädde i kraft slår hårt mot Åhaga.

– Det är väldigt osäkert just nu. Vi har varit fullbokade inför 2022, men nu börjar mycket bokas av, eftersom våra evenemang är för över 500 personer, säger Åhagas vd Albert Alexandersson till BT.

I stort sett hela januariprogrammet ställs in och skjuts på in i framtiden.

Det innebär bland annat att det svenska metallbandet Sabaton, som i år firar 20-årsjubiléum, tvingas pausa sin turné och att konserten på Åhaga den 28 januari är inställd.

Även konserterna med Miss Li och Sven-Ingvars skjuts upp.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.