GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

16-åringen vinnare av lokala musiktävlingen: ”Det är helt sjukt”

Musiktävlingen P4 nästa Sjuhärad avjordes under fredagskvällen på Stadsteatern i Borås. Vinnaren blev Saga Ludvigsson, från Örby, tidigare känd från ”Talang”.
Borås • Publicerad 21 maj 2022
16-åriga Saga Ludvigsson från Örby är vinnaren av P4 nästa Sjuhärad 2022.
16-åriga Saga Ludvigsson från Örby är vinnaren av P4 nästa Sjuhärad 2022.Foto: Elin Thornberg

– Det är helt sjukt, jag trodde verkligen inte det, jag är jättejätteglad, säger Ludvigsson till P4 Sjuhärad.

Hon vann med låten ”Lost” och juryns motivering lät så här:

”Med en självklar scennärvaro, ett tonsäkert framförande och ett redan närmast färdigt artistskap får hon både juryn och publiken på fall. Inte bara P4 Nästa, större scener väntar vinnaren Saga Ludvigsson.”

Av de 25 lokala vinnarna i P4-kanalerna ska sedan en jury välja ut åtta stycken finalister. Vinnaren kommer spelas frekvent i P4 lokalt samt riks.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.