GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två avlidna efter kollision mellan buss och personbil

En allvarlig olycka inträffade under torsdagen på väg 156 när en buss och en personbil kolliderade.
Mark • Publicerad fredag 09:00 • Uppdaterad fredag 09:07

En buss frontalkrockade med en bil under torsdagskvällen. Larmet inkom vid 18:30. Det är buss 300 som kör mellan Kinna i Marks kommun och Göteborg som kolliderat med en personbil.

Minst tio passagerare befann sig på bussen. Flera skadades och fick föras till sjukhus. Senare under kvällen meddelade polisen att två män avlidit i samband med olyckan. Anhöriga har underrättats om dödsfallen.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.