GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

VÄNDNINGEN: Nu vill Christer Björkman ta Eurovision till Kanada

Under natten till tisdagen avgjordes den första finalen av American Song Contest, ett av Christer Björkmans hjärtprojekt. Men redan nu har Boråsaren nya planer.
Borås • Publicerad 10 maj 2022

– Vi åker faktiskt till Kanada, för att ha workshop där, säger han till P4 Sjuhärad.

På frågan om det kan vara en kanadensisk version som Björkman vill producera i framtiden, så svarar han så här:

– Men alltså, vi får väl se, det kanske är så.

– Vi har ett slutet avtal med ett produktionsbolag där, så vi kommer göra workshop där i början av juni, sen kommer vi träffa tv-bolag, sen får vi se, menar han till P4 Sjuhärad.

Samtidigt menar Björkman att han vill fortsätta producera den amerikanska versionen. I natt vanns den av Oklahoma-artisten Alexa med låten ”Wonderland”, skriven av svenska Andreas Carlsson.

Ikväll är det dags för semifinal ett av Eurovision, med start klockan 21, för att sedan följas upp av semifinal två där på torsdag där Cornelia Jakobs tävlar. Allt avslutas med den stora finalen på lördag.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.