GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny skulptur på Stora torget lockade många under nyårsafton

Borås • Publicerad 1 januari 2022
Foto: Johan Valkonen

Borås stad anordnade ett nyårsfirande på Stora torget. Det nya konstverket Face skulle bland annat invigas under eftermiddagen, vilket visade sig vara en publiksuccé.

BT rapporterar att drygt 1 500 personer tagit sig till Stora torget för att se den fem meter höga bystskulpturer, med en fristående hand som håller i en mobiltelefon.

– Det här är ett nyårsfirande i sann Boråsanda – något vi gör tillsammans med kulturen i centrum, sa Per-Olof Höög (S), kommunfullmäktiges ordförande, berättar BT.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.