GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsskådis uttagen till internationell teaterfestival – med pjäs om katter

Linus Karp från Gånghester är uttagen till teaterfestivalen Edinbugh Fringe med sin första egna föreställning.
Borås • Publicerad 10 maj 2022

Boråsskådisen är verksam i London där han just nu är aktuell med sin första humorföreställning: ”How to live a jellicle life: life lessons from the 2019 hit movie musical 'cats''.

Den handlar om de utställda katterna i kritiserade filmen ”Cats” från 2019. Linus Karp kom att förälska sig i den när han skulle skriva något annat.

– Jag hade väldigt svårt att hitta något jag brann för. Men så gick jag och såg ”Cats”, och blev helt överväldigad. Jag var så fascinerad och kunde inte sluta tänka på den. Ett par dagar senare gick jag och såg den igen och den tog verkligen över mitt liv, sade Karp till BT tidigare i år.

Hans föreställning kommer kunna ses 15-27 augusti under Edinburgh Fringe. Det kommer också gå att se den online, för den internationella publiken.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.