GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråskonstnär i farten igen

     Borås • Publicerad 3 maj 2021 • Uppdaterad 3 maj 2021
     Sagie och Appear37 framför José González och Laleh vid Korsvägen.
     Sagie och Appear37 framför José González och Laleh vid Korsvägen.
     Foto: Privat

     Redan för två år sedan målade Adam Algotsson, från Borås, ett 40 meter långt konstverk på Västlänkens plank vid Korsvägen i Göteborg. Nu ska han måla ett annat av de massiva byggplanken på samma ställe. Denna gången gör han det med kollegan Christofer Svedjeby. I konstnärskretsar kallar de sig för Appear37 (Adam) och Sagie (Christofer).

     Planket är 30 meter långt och fyra meter högt och ska prydas av porträtt av kända artister och olika instrument. Temat är, som ni kanske förstår, musik och konstverket ska ses som en hyllning till kulturen.

     Läs mer om det stora projektet i Borås Tidning.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.