GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sjuhäradsprofilen om babylyckan: ”Längtat så länge efter det här”

Svenljungasonen Robin Bengtsson och tidigare ”Let's Dance”-profilen Sigrid Bernson väntar sitt första barn och nu berättar de om känslorna kring babylyckan.
Borås • Publicerad 12 maj 2022 • Uppdaterad 14 maj 2022
Nu väntar kärleksparet, som träffades i ”Let's Dance” sitt första barn. Sedan innan har Bengtsson sonen Wille.
Nu väntar kärleksparet, som träffades i ”Let's Dance” sitt första barn. Sedan innan har Bengtsson sonen Wille.Foto: Johan Valkonen

Det var under ett Instagram-inlägg som publicerades i slutet av april där paret avslöjade nyheten. På bilden poserar de med ett lager bullar samt Bengtssons son Wille.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra...”, skrev Bernson under bilden.

Under maj var paret på säsongsöppningen av djurparken Kolmården i Norrköping.

– Vi är väldigt lyckliga. Verkligen! Vi har längtat så länge efter det här och nu är det äntligen dags. Det ska bli jättemysigt och Wille har så länge velat ha ett syskon. De sista åren har han önskat sig det i julklapp, det har stått högst upp på listan för honom, sade paret till Aftonbladet.

Tv-tittarna såg Robin Bengtsson och Sigrid Bernson dansa i Let's Dance 2019 där de slutade på en femteplats.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.