GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Youtubestjärna från Borås rånad av vägpirater

     Ribecka Nilsson berättar på sin Youtubekanal om hur hon och sambon Martin Knutsson blivit utsatta för vägpirater i Spanien.
     Ribecka Nilsson berättar på sin Youtubekanal om hur hon och sambon Martin Knutsson blivit utsatta för vägpirater i Spanien.
     Foto: Skärmdump Youtube

     Youtubestjärnan Rebecka Nilsson, mest känd som ”Ribecka”, beslöt sig tillsammans med sin sambo Martin Knutsson förra året för att säga upp sin lägenhet, magasinera alla tillhörigheter och dra ut i Europa med en van.

     Förra veckan utsattes paret för vägpirater i Spanien. En bil körde ikapp dem och blinkade när de körde längs motorvägen.

     – Vi trodde att det var något fel på våran bil och körde till sidan, vi förstod inte vad det handlade om. En man kom fram och ville titta på vårt däck, det var tur att vi tog ur nycklarna innan vi gick ur bilen, säger Rebecka till BT.

     Ytterligare en person klev ur den blinkande bilen och gick mot skåpbilen. Vägpiraterna tog Rebeckas mobiltelefon och gav sig sedan hastigt iväg från platsen.

     Läs mer på BT.