GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Virala komikern uppträder i Borås: ”Äntligen får man gigga”

På Tiktok är komikern Henrik Nyblom känd för att sjunga komiska låtar framför främlingar på stan. Nu åker han ut på sin soloshow och besöker Borås.
Borås • Publicerad 25 april 2022 • Uppdaterad 26 april 2022
Nu kommer komikern Henrik Nyblom till Borås.
Nu kommer komikern Henrik Nyblom till Borås.Foto: Privat

Under våren har sociala medier-karriären vuxit allt större för Nyblom. De mest populära klippen har över 1,5 miljoner visningar på Instagram och likaså ser det ut på Tiktok.

Hans första stand up-turné ”Oklar” fick ställas in redan två veckor efter premiären på grund av pandemirestriktionerna. Inför nya showen ”Stå upp för Henrik Nyblom” är han taggad inför att vara tillbaka på scenen.

– Det är så jävla kul att vara igång igen! Äntligen får man gigga, möta publiken och ha kul igen, säger Henrik Nyblom i ett pressmeddelande.

6 maj kommer Henrik Nyblom till Sagateatern i Borås.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.