Villa i Bosnäs populär på nätet

.
Foto: Era Garnisonen Borås

Varje vecka klickar miljoner svenskar in sig på Hemnet. De mest klickade objekten ger en indikation på besökarnas smak och intresse för enskilda objekt. Genom Hemnets veckostatistik rankar Borås DLY de fem populäraste försäljningsobjekten i Borås senaste veckan. I DLY:s sammanställning är enbart Borås och dess närliggande kransorter med.

De mest klickade objekten vecka 25 var:

1. Södra Klampevägen 23, Bosnäs. 11129 klick. Villa på 113 kvadratmeter och tre sovrum. Huset har öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum, det har ett allrum på övre plan och helkaklad toalett från 2018. Nära till naturen och till badsjö.

2. Deragårdsvägen 15, Tämta. 9487 klick. Vinterbonat fritidshus nära sjön Säven i Tämta. Här finns också en friggebod som även den är vinterbonad. I huset på 51 kvadrat finns vardagsrum, kök med plats för mindre matbord, tvättrum med tvättmaskin och badrum med dusch och vattentoalett

3. Hasselstigen 3, Bredared. 6017 klick. Hus under renovering nära sjön Säven. Huset är på 80 kvadratmeter och tomten är på 1887 kvadratmeter.

4. Dalsjövägen 1, Dalsjöfors. 5882 klick. Nyrenoverat hus i centrala Dalsjöfors. Villan har sex rum och smart planlösning. Här är nära till matbutik, skola, förskola och badsjö. Huset ligger på hörntomt och har en stor altan och en stor uppfart med plats för flera bilar.

5. Östra Sävshult 112. Sävshult. 5319 klick. Nyligen renoverat fritidshus med två separata byggnader samt en vedeldad bastu. Till fastigheten hör även en veranda, en grillplats och trädgård. Nära till sjö med badplats och skog och natur.

Läs mer

Nyheter

Hårt tryck på Arbetsförmedlingen

Får betalt för att skjuta upp semestern.

Nöje

Julshow på Borås kongresshus – kanske

Preliminärt premiärdatum.

Nyheter

Boråsare blir ny landshövding i Kalmar län

Han tar över i september.

Nyheter

Hennes resa blev film – föreläser under Borås Pride

Ann-Christine Ruuth till Borås Pride.

Nyheter

Högt tryck på sjuksköterskeprogrammet i Borås

500 på väntelistan.

Nyheter

Två döms för stöld i Boråsbutik

Stal för över 40 000 kronor.