GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Varsel i Viared - 65 kan få gå

     Postorderföretaget Cellbes ska byta fokus från lagerverksamhet till e-handel. Nu har företaget varslat 65 anställda på lagret i Viared om uppsägning.
     Borås • Publicerad 15 september 2021
     Arkivbild. Cellbes varslar om uppsägning. 65 anställda på lagret i Viared kan förlora jobbet.
     Arkivbild. Cellbes varslar om uppsägning. 65 anställda på lagret i Viared kan förlora jobbet.
     Foto: Anders Robertsson

     Cellbes funderar på att sluta driva sin egen lagerverksamhet och istället lägga det på en extern part. Varslet omfattar 62 kollektivanställda och tre tjänstemän.

     ”Om detta beslut skulle fattas skulle de anställda på lagret i Viared påverkas”, meddelar företaget i ett pressmeddelande.

     Cellbes sålde nyligen sin fastighet i Viared till Odd Molly International AB, vilka därmed tar över Cellbes centrallager.

     Cellbes vd, Charlotte Nordén, motiverar varslet med att Cellbes vill byta fokus från lagerverksamhet till e-handel.

     ”Vi ser inte att vi är experter på att driva autostorelösningar utan vill, om det blir aktuellt, köpa det som en tjänst. Vi tror då att en tredjepartslösning är den bästa möjliga lösningen. Vi behöver fokusera på affären, att utveckla Cellbes e-handel och vårt totala erbjudande”, säger hon i ett pressmeddelande.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.