GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Varnar för halka på vägarna

     Det är halt på vägarna runtom i Sjuhärad på tisdagsmorgonen.
     Borås • Publicerad 23 november 2021
     Genrebild. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
     Genrebild. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
     Foto: Pedersen, Terje

     Det är risk för svart is på flera håll i Sjuhärad. Trafikredaktionen varnade på tisdagsmorgonen för att det kan vara mycket halt på vägarna.

     – I nuläget är det minusgrader i ert område. Det har varit dis och dimma, det är den kombinationen som gör att det kan bli halkigt, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI, till BT.

     Under dagen förväntas temperaturen överstiga noll grader. Men även om det är plusgrader i luften kan vägytorna fortsatt ha minusgrader. Är det också fuktigt i luften kan det lätt frysa på.

     – Det kan vara lurigt. Man ska ta det väldigt försiktigt även om det är plusgrader i luften, säger Sofia Söderberg.

     Black Week-erbjudande

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås? Just nu kan du köpa Digital Bas i fem veckor för endast fem kronor.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.