GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Vård- och äldrenämnden webbsänder sina sammanträden

     Nu är det möjligt för intresserade att följa Vård- och äldrenämndens sammanträden via webben. Redan under oktobers sammanträde testades webbsändningen och från och med tisdagens sammanträde är det skarpt läge.
     Borås • Publicerad 24 november 2021
     Arkivbild. Johan Wikander är ordförande i Vård- och äldrenämnden vars sammanträden det nu är möjligt att följa via webben.
     Arkivbild. Johan Wikander är ordförande i Vård- och äldrenämnden vars sammanträden det nu är möjligt att följa via webben.
     Foto: Erik Jullander

     – Vi vill ge invånarna möjlighet att ta del av Vård- äldrenämndens beslut genom att göra sammanträdena tillgängliga via webbsändning, säger Johan Wikander (L), ordförande i Vård-och äldrenämnden, i ett pressmeddelande.

     Sändningarna kommer starta vid 18-tiderna på dagarna då sammanträdena infaller. Skulle något ärende vara sekretessbelagt så kommer sändningen pausas under det ärendet.

     Om du inte har möjlighet att titta live så kommer sändningen publiceras dagen efter sammanträdet och finnas tillgängligt i en vecka framöver.

     Black Week-erbjudande

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås? Just nu kan du köpa Digital Bas i fem veckor för endast fem kronor.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.