GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Vägarbete bakom köer vid Viared

     Ett vägarbete påverkar trafiken på riksväg 40 vid Viared. Köerna är långa i riktning mot Göteborg.
     Borås • Publicerad 13 oktober 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Agnes Westberg

     Ett vägarbete vid Segloravägen ligger bakom de långa köerna på riksväg 40 vid Viared.

     Det är Borås Energi och miljö som just nu håller på med ett vägarbete på Segloravägen. De nyanlägger vatten och avlopp samt fjärrvärme. Enligt Tekniska kontoret i Borås stad kommer arbetet pågå till den 22 oktober vilket påverkar framkomligheten till dess.

     Borås Energi håller på med ytterligare ett vägarbete vid Vevvägen på Viared. Där handlar det om nyanläggning av vattenledning och framkomligheten kommer påverkas till den 21 november.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.