GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Utbredd skepticism inför Hässleholmens bostadsrätter

     Borås • Publicerad 20 juli 2021 • Uppdaterad 20 juli 2021
     Hässleholms första bostadsrättsförening ska heta Hässle park.
     Hässleholms första bostadsrättsförening ska heta Hässle park.
     Foto: Illustration: Riksbyggen och Tengbom arkitekter

     Riksbyggen kommer att bygga 11 radhus och 39 lägenheter i Hässleholmen. Skepticismen runt omkring området är dock utbredd.

     – Det är inte bra! Det blir för trångt. Det är jättebra som det är just nu. Det kommer att bli många barn som springer där, mycket oljud. Sen blir det ännu värre av att det är bostadsrätter. Det tar lång tid att få en ny hyresrätt här, vi behöver fler sådana, säger Nader Rezai till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.