GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Två män åtalas för brutalt bilrån

     Två män överföll och rånade en taxichaufför på mobil, kreditkort och bilnycklar. Nu åtalas de båda männen, som är i 20-årsåldern, för rån och grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.
     Borås • Publicerad 25 november 2021
     Genrebild.
     Genrebild.

     Händelsen skedde natten till den 9 oktober. En taxichaufför i 80-årsåldern blev överfallen och rånad av två, för honom, okända män.

     De två männen ska ha slagit chauffören i ansiktet och på kroppen med knytnävsslag, och tagit hans bilnycklar och mobiltelefon samt kreditkort och kontanter. Sedan drog männen ut chauffören och sparkade på honom, enligt åtalet.

     Efter misshandeln tog de taxibilen och försvann. Mannen fick vårdas på sjukhus för sina skador.

     Ett dygn senare upptäcktes bilen i en poliskontroll. Bilen var falskskyltad och männen greps, misstänkta för rånet.

     Nu åtalas de båda männen för rån och grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

     Black Week-erbjudande

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås? Just nu kan du köpa Digital Bas i fem veckor för endast fem kronor.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.