GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Turismen i Borås har blomstrat under sommaren

Turismen har frodats i Borås trots bristen på evenemang.
Borås • Publicerad 10 augusti 2022
Alidebergsbadet.
Alidebergsbadet.Foto: Helena Berg

Turismen i Borås har varit högre än förväntad i sommar. Siffrorna går mot rekordnivåer i juni och juli. Borås hotell har haft det som kan vara den högsta beläggningen någonsin.

– Vi har nog aldrig haft så hög beläggning under juni och juli tidigare, säger Helen Alçenius, vd för Borås TME AB, till Borås Tidning.

Även andra i Borås har märkt av den stora turismen. Både Navet, Borås djurpark och Alidebergsbadet har haft mycket besökare.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.