GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Tre anhållna efter mordförsöket

     Polisen har anhållit tre personer efter mordförsöket som skedde på måndagskvällen i Borås. En för själva händelsen och två för skyddande av brottsling.
     Borås • Publicerad 14 september 2021
     Polisen grep en man misstänkt för mordförsök på måndagskvällen. Ytterligare två män har anhållits misstänkta för skyddande av brottsling.
     Polisen grep en man misstänkt för mordförsök på måndagskvällen. Ytterligare två män har anhållits misstänkta för skyddande av brottsling.
     Foto: Johan Valkonen

     Det var på måndagskvällen som en man i 40-årsåldern blev överfallen och knivhuggen i ryggen på Kristineberg. Två timmar senare grep polisen en person som misstänks för knivhuggningen.

     Nu har även två andra personer anhållits. Dessa är misstänkta för skyddande av brottsling. Polisen har ännu ingen riktig klarhet i vad som föranlett överfallet.

     – Vi får se vart utredningen leder, säger Per-Anders Aronsson, jourhavande förundersökningsledare vid Boråspolisen.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.