GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Västtrafik erbjuder gratis resa på grund av teknikstrul

Det går i nuläget inte att köpa biljett i Västtrafiks app.
Borås • Publicerad 11 augusti 2022
Arkivbild.
Arkivbild.

Just nu har Västtrafik problem med sitt nätverk och det går inte att köpa biljetter. Det går inte heller att komma åt hemsidan.

Det är problem med kommunikationen mellan datorerna i deras nätverk rapporterar P4 Sjuhärad. De undersöker vad det beror på och under tiden finns en störningsbiljett aktiverad.

Det är en biljett som går att använda under tiden problemet kvarstår för att resa med Västtrafik.

Teknikproblemet är nu löst.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.