GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sommartorsdagarna tillbaka – så blir nya förändringen

Nu förändras Sommartorsdagarna i Borås. Antal kvällar ökar medan totala antalet veckor minskar när konceptet gör comeback med namnet ”Sommartorsdagarna Weekend”.
Borås • Publicerad 27 april 2022 • Uppdaterad 5 juli 2022
Så här såg det ut i publiken när Eric Saade på Sommartorsdagarna 2015.
Så här såg det ut i publiken när Eric Saade på Sommartorsdagarna 2015.Foto: Alex Ljungdahl

– Nu känns som en bra tidpunkt att förändra konceptet, säger cityledare Caroline Wallin på Borås City. När Sommartorsdagarna återuppstår efter de två senaste årens uppehåll på grund av pandemirestriktioner passar vi på att få en nystart, säger hon till BT.

De populära sommartorsdagarna har lockat artister som Rydell och Quick, Petra Marklund och Ola Salo till att uppträda i Borås.

I år fördelas arrangemanget över totalt tolv kvällar, under det minskade fyra veckor. Med olika aktiviteter som pågår torsdag till söndag vill man bredda utbudet och nå fler. Men konserterna kommer fortfarande ta plats på torsdagarna.

– Detta är första året med det här konceptet, säger Mikaela Persson. Om det slår väl ut kan det bli fler veckor kommande år. Men vi ser att det är en fördel att få in besökare till centrum fler kvällar totalt, säger till BT.

Läs mer om förändringarna här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.