GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Skogsbrand i Borås - brandflyg var på plats

     Borås • Publicerad 22 juli 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Arkivbild

     Det var under torsdagseftermiddagen som det kom in ett larm om en brand i ett skogsområde vid Nygården tokarp utanför Gånghester i Borås.

     Enligt Borås Tidning var fem enheter från räddningstjänsten på plats, men vid 17:30-tiden var det bara en enhet kvar och branden ansågs vara under kontroll.

     Till en början var brandflyg på plats och hjälpte till att ringa in branden.

     Ett vittne på platsen, Benny Lindroth, säger till BT att han misstänker att det var gnistorna från ett förbipasserande tåg som tänt eld på det torra gräset.

     Victor LaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.