GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Se alla studentutspring på Borås Tidning

     Borås • Publicerad 9 juni 2021 • Uppdaterad 10 juni 2021
     Studentbild från BT:s bevakning förra året.
     Studentbild från BT:s bevakning förra året.
     Foto: Anton Hedberg

     Studentutspringen är en uppskattad tradition. Även detta pandemiår kommer elever som tar studenten springa ut med glädjefyllda och hoppfulla ben. De rådande restriktionerna gör det dock svårt för närstående och familj att vara på plats när de nyblivna studenterna tar ett steg in i framtiden.

     Istället, precis som förra året, erbjuder Borås Tidning alla prenumeranter en chans att se alla utspring från Borås gymnasieskolor. I år även friskolorna.

     – Det känns väldigt roligt att vi även i år kan visa studentutspringen från alla skolor. Även i år påverkar ju coronapandemin studenten så alla anhöriga och bekanta kommer inte ha möjlighet att närvara på plats, men då kan man i stället följa klasserna hos oss på bt.se eller i vår app MinBT, säger Carl Lind, BT:s redaktionschef.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.