GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Säs akutmottagning renoveras – ska slås ihop med barnakuten

Akutmottagningen på Södra Älvsborgs sjukhus håller just nu på att renoveras. Syftet är att slå ihop den vanliga akutmottagningen med den för barn. Detta ska vara färdigt till årsskiftet. Det här rapporterar P4 Sjuhärad.
Borås. • Publicerad torsdag 08:55 • Uppdaterad torsdag 12:41
Södra Älvsborgs sjukhus
Södra Älvsborgs sjukhus

Renoveringen av akutmottagningen på Säs har nu påbörjats.

Detta är för att akutmottagningen ska slås ihop med barnakuten.

P4 Sjuhärad har pratat med Jessica Ekström Essen, vårdenhetschef på akutmottagningen, som berättade om svårigheterna med att hålla öppet under renoveringen.

– Utmaningen är ju att vi begränsar vår yta med upp till 25%. Vi har därför fått låna lokaler på ortopedmottagningen. Vi får anpassa oss, men våra kompisar här, byggjobbarna, de säger alltid att vården går först, så de är väldigt väldigt noga med att inte störa.

David BodeklintSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.