GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Så ska Borås stadskärna utvecklas

     Borås • Publicerad 12 september 2021
     Arkivfoto, översiktsbild på Borås.
     Arkivfoto, översiktsbild på Borås.
     Foto: Anton Hedberg

     Nu har Borås kommunstyrelse, Borås City, fastighetsägare och butiksägare gemensamt tagit fram en strategi som ska utveckla stadskärnan.

     Bland annat är mer digitalisering att vänta.

     – Pandemin fick oss att börja titta på snabba åtgärder, men vi insåg snart att vi behöver en långsiktig plan för stadskärnan, säger Caroline Wallin på Borås City. Vi inser att vi inte kommer att återgå till läget före pandemin, men kanske vi kan få en stadskärna som till och med är mer levande, en Stadskärna 2.0. Det ska vara Sveriges bästa stadskärna enligt boråsarna, till BT.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.