GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Rån i centrala Borås

     En man har blivit rånad under pistolhot. Händelsen skedde i Stadsparken, mitt på ljusa dagen.
     Borås • Publicerad 15 september 2021
     Mannen ska ha blivit rånad under pistolhot, någonstans i Stadsparken i Borås.
     Mannen ska ha blivit rånad under pistolhot, någonstans i Stadsparken i Borås.
     Foto: Jan Pettersson

     Rånet skedde strax innan halv ett på onsdagen. Mannen som blev rånad ska på något sätt blivit övertalad av fyra-fem killar att följa med dem till Stadsparken.

     – Där blev han då rånad och misshandlad. Han tar emot slag i ansiktet och blev även hotad med pistol och kniv av fyra-fem mörkklädda killar, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisen.

     Mannen som är i 25-årsåldern fick föras till sjukhus. Efter rånet ska förövarna ha rört sig mot centrum. Polisen har sökt i området med hund, men ännu är ingen gripen.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.