GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Populär padelhall i Borås stänger ned

Under pandemin har intresset för racketsporten padel vuxit allt större. Tidigare i år stängdes dock PDL Center i Viared ner. Nu stängs en till padelhall i Viared.
Borås • Publicerad 20 juni 2022 • Uppdaterad 20 juni 2022

I ett Instagram-inlägg skriver Padelcenter Borås följande:

”Vi har väldigt snabbt fått många fina padelhallar i Sverige, vilket möjliggör sportens framfart. På vissa orter har vi dock fått lite för många hallar, vilket har resulterat i att spelandet har spridits ut och bidragit till lägre beläggning i dessa hallar.

Inlägget fortsätter:

”Det gynnar varken verksamheten eller bidrar till den bästa spelupplevelsen för våra kunder. För oss är våra kunder det viktigaste vi har och vi vill att spelupplevelsen hos oss ska vara den absolut bästa”, skriver Padelcenter Borås i ett Instagram-inlägg.

Padelhallen stänger ner från och med torsdagen den 23 juni.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.