GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Polisen om insparken: ”De flesta skötte sig”

     Borås • Publicerad 15 september 2021
     Genrebild på polis.
     Genrebild på polis.
     Foto: Lena Gunnarsson

     BT har pratat med polisens insatschef Claes Gustafsson om insparken på Kransmossen. 500-600 personer ska ha tagit sig till Kransmossen.

     – Min bedömning är att de flesta skötte sig. Några var visserligen berusade och det förekom förekom lite alkohol, men vi direktförverkade all alkohol som vi såg minderåriga dricka. Det var kanske ett 50-tal personer som vi hällde ut alkoholen för, det var inga stora mängder, berättar Claes Gustafsson för BT.

     Polisen ska inte ha sett någon narkotika under insparken enligt Claes Gustafsson.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.