GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Personalminskningar på Nelly efter det svaga resultatet

Nelly drar ner på personal efter resultatet på börsen.
Borås • Publicerad 11 augusti 2022
Nelly.com
Nelly.comFoto: Lennart Magnusson

Tidigare har det rapporterats om att företaget Nelly, modejätten från Borås ska byta vd. Nu kommer nästa besked. Efter att ha backat med 40 procent på börsen sedan årsskiftet ska företaget minska kostnaderna med uppemot 50 miljoner kronor per helår.

Åtgärderna kommer bland annat att innebära personalminskningar. Detta ska möjliggöras genom effektiviseringar i hela verksamheten, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Nellys nya vd Ludvig Anderberg, senast vd på Mat.se, tillträder först senare i augusti.

Läs mer här.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.