Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Övervakningskameror till resecentrum - ska stävja ”stöket”

     Nadim Ghazale, kommunpolis menar att man måste göra mer än att bara sätta upp fler kameror i Borås för att lösa problemen på långsikt.
     Nadim Ghazale, kommunpolis menar att man måste göra mer än att bara sätta upp fler kameror i Borås för att lösa problemen på långsikt.
     Foto: Lars-Åke Green

     Under tisdagskvällen sändes Nyhetsbaren på bt.se. På agendan var diskussioner om hur tryggheten vid resecentrum i Borås kan förbättras.

     – Vi kan inte bara släcka bränder, sa kommunpolisen Nadim Ghazale från scenen.

     Resecentrum i Borås har under den senaste tiden pekats ut som en av de mest otrygga platserna i Borås. Peder Englund, chef för centrum för säkerhet och beredskap, försäkrade allmänheten om att övervakningskameror kommer att sättas upp senast vid sommar.

     – Övervakningskameror måste kompletteras med andra trygghetsskapande åtgärder, som exempelvis stadsdelsvärdar. Vi kan inte bara sätta upp en kamera och sedan tro att allting är löst, sa Peder Englund.

     Läs mer på BT.