GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

NYTT: Populära butikskedjan Normal till Borås – hit flyttar den in

Lågpriskedjan Normal flyttar in i Pallashuset i Borås. Den nya butiken beräknas öppna vid årsskiftet.
Borås • Publicerad 20 september 2022 • Uppdaterad 20 september 2022
Pallashuset
Pallashuset

Den kommer befinna sig vid Pallas Shopping som ligger mitt i centrum av Borås längs med Viskan. Sortimentet hos lågpriskedjan Normal omfattar kända märkesvaror inom bland annat hudvård, hårvård och tandvård.

Normal-butiken kommer flytta in på 465 kvadratmeter i gallerians entréplan.

– Vi har haft en stark efterfrågan att etablera en butik i Borås. Vi tror på Pallas Shopping som en naturlig mötesplats för både Boråsarna, turisterna och besökare från intilliggande kommuner, säger Jan Nyberg, VD på Normal i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Pallas Shopping erbjuder ett perfekt läge mitt i centrala Borås och har blivit en självklar destination för shopping och upplevelser, något som passar NORMAL och vårt koncept alldeles utmärkt! Vi ser fram emot att etablera oss i detta starka handelsläge och Normal kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till den fortsatta utvecklingen.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.