GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dieselpriset fortsätter sjunka

Under tisdagen sänkte ledande oljebolag dieselpriset med 50 öre litern, veckans andra sänkning efter en tidigare sänkning med 10 öre litern på måndagen, rapporterar TT.
Borås • Publicerad 10 maj 2022 • Uppdaterad 10 maj 2022

Något annat som sänktes var bensinpriset, med 25 öre litern. Nu ligger literpriset på bensinen 20:88 kronor medan priset på diesel ligger på 23:36.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.