GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nybliven miljonär i Borås - vet inte om det

En person i Borås har vunnit stort på lotto.
Borås • Publicerad fredag 13:15

En person lämnade in en lottorad på OKQ8 och i lördags drogs alla sju nummer. Personen är nu miljonär - men har ingen aning.

Svenska spel har inte lyckats få tag i vinnaren än. Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, berättar för Borås Tidning:

– Det händer titt som tätt att vi inte får tag i personer. I vissa fall kan det ta en till två veckor innan personen insett att den har vunnit mycket pengar. Så någon där ute kan vänta sig ett glatt besked.

Läs mer om vinsten här.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.