GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny väggmålning i Borås – detta händer under Sjöboveckan

DLY listar allt som händer under Sjöboveckan.
Borås • Publicerad 7 juni 2022 • Uppdaterad 8 juni 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Daniel Svensson

Idag drar Sjöboveckan igång och det är en händelserik vecka som väntar. Under sex dagar kommer det finnas möjlighet att delta i flera olika aktiviteter i området. Urvalet är brett och det finns någonting för alla åldrar.

Pulshöjande aktiviteter som gympapass och streetfotboll varvas med sinnesromässa i Sjöbo kyrka eller sommarläsning på Sjöbo bibliotek. Under fredagens skolavslutning kommer aktiviteter anordnas på Sjöbo torg under hela eftermiddagen.

Konstnären Alfred Johansson kommer även skapa ett lokalt verk i form av en muralmålning. Målningen kommer växa fram under veckan för att slutligen invigas på lördagen.

Det blir Elfsborgs klubbchef Stefan Andreassons bild som kommer att målas på norra fasaden av Sjöbohuset, som DLY tidigare skrivit om.

Hela veckans program med tider hittar du på Borås Stads egna hemsida.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.